Ανιχνευτες χρυσου | Ραβδοσκοπια | Ravdoskopia

Switch to desktop Register Login

PROTEK GTX 711- e

<

PROTEK GTX 711


ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΑΝΩΜΑΛΙΩΝ ΠΕΔΙΟΥ
(Επιστημονικό σύστημα εξερεύνησης του υπεδάφους )
Το  PROTEK  είναι ένα νέο επαναστατικό σύστημα ανίχνευσης – εξέτασης του υπεδάφους .
Το PROTEK αναπτύχτηκε μεταξύ του 1997 – 2001 από ηλεκτρονικούς , μηχανικούς και γεωφυσικούς  ερευνητές , που συνεργάζονταν με γερμανικά και τσέχικα πανεπιστημιακά ιδρύματα , κατόπιν ιδιωτικής πρωτοβουλίας .
Βασίζεται στην μέθοδο και τεχνολογία LO.R.F.A.D  μια νέα τεχνολογία για την ανίχνευσης  στόχων , όταν βρίσκονται μακριά από τον ερευνητή .
Το όνομα αυτής της τεχνολογίας LO.R.F.A.D  μεταφράζεται έως εξής : ( ανίχνευση ανωμαλίας πεδίου  Εξ ποστάσεως ) και είναι μια μέθοδος η οποία έχει αναπτυχτεί μετά από μακροχρόνιες παρατηρήσεις και συμπεράσματα από την ηλεκτροχημική συμπεριφορά μεγάλων ποσοτήτων χρυσού στο έδαφος .
Μακρόχρονες παρατηρήσεις μας έδειξαν ότι μέταλλα ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ Ο ΧΡΥΣΟΣ όταν παραμείνουν για μεγάλα χρονικά διαστήματα στο έδαφος τείνουν να παράγουν δραστηριότητα  από δευτερεύουσες  σωματικές εκπομπές η πεδία ενέργειας , όπου κατόπιν ειδικών συνθηκών , τα περιβάλλουν.
Μέγιστο υπολογισμένο βάθος εξαιρετικά αγώγιμη ύλης ( ΧΡΥΣΟΣ ΘΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 45 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΚΙΛΑ ) πιθανό βάθος 2,5μ .κοντά σε όχθη , επίπεδο ποταμού .
Τα χαρακτηρίστηκα μπορούν να αλλάξουν δραστικά λόγο του φυσικού φαινομένου της ηλεκτροχημικής μοριακής μετανάστευσης ( διαπήδησης  - φαινόμενο bohr στάθμης ενέργειας ) , και της δημιουργίας και διανομής ισοτοπικής σωματιδιακής συμπεριφοράς .
Υπάρχουν επίσης και άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν αυτό το φαινόμενο , όπως η υγρασία του εδάφους και της ατμόσφαιρας .
Το ηλεκτρικό πεδίο – στοιχειό του αγώγιμου μεταλλικού όγκου – μάζα μεγαλώνει επίσης από το μεγάλο διάστημα παραμονής  και παρουσίας του μετάλλου μέσα στην γη .
Αυτό παράγει μια ανομοιομορφία , η οποία ανιχνεύεται με την μεθοδολογία LO.R.F.A.D   και συνεπώς μπορούμε να ανιχνεύσουμε << τα καυτά χρυσά σημεία >> και συνεπώς την ύπαρξη χρυσού κατεργασμένου μέσα στο έδαφος .
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Ο χειριστής λειτουργεί το protek περιστρέφοντας το σ’ ένα πλήρη κύκλο 360 μοιρών και λαμβάνει ένα διακριτικό ήχο και εμφανή ένδειξη διαπήδησης της βελόνας οργάνου όταν βρεθεί στην ευθεία με το σημείο της ανωμαλίας πεδίου , επίσης με τη μέθοδο του τριγωνισμού , μπορεί να βρει το σημείο της ανωμαλίας πεδίου .
Απόσταση ανίχνευσης : περίπου 330 μέτρα
Αυτονομία λειτουργιάς  : 8 – 10 ώρες
ΤΕΛΙΚΕΣ ΜΙΚΡΟ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
Πριν λειτουργήσετε το PROTEK  ακολουθήστε προσεκτικά τις κάτωθι οδηγίες :  
1.    Βιδώστε καλά και όσο δυνατά σφιχτά το σύστημα κεραιών και τη χειρολαβή .
2.    Τοποθετήστε το κλειδί ασφαλείας και στέψτε προς τα δεξιά προκειμένου να τροφοδοτηθεί το PROTEK   με ρεύμα .
3.    Κρατήστε την συσκευή οριζόντια και στρέψτε προς την θέση ΟΝ το διακόπτη  ΟΝ/OFF και ρυθμίστε την ένταση ήχου .
4.    Ρυθμίστε το διακόπτη  FINE  έτσι ώστε η βελόνα του οργάνου να βλέπει τον αριθμό ( 39 το 85 ) και ακούσετε το διακριτικό μεσαίο τόνο ήχο , ο οποίος δείχνει ότι υπάρχει ισορροπία και είναι έτοιμος ο χειριστής να ξεκινήσει την έρευνα εδάφους .
5.    Ρυθμίζοντας τον διακόπτη COARSE  η ευαισθησία του αυξομειώνεται και συνεπώς η απόσταση της ανίχνευσης .
6.    Τώρα αργά σαρώστε την περιοχή , κάνοντας ένα πλήρη κύκλο 360 μοιρών . Η ανωμαλία πεδίου ( ΚΑΥΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ) βρίσκεται στην ευθεία όπου θα έχουμε πλήρη αλλαγή τόνου του ήχου , και ειδικότερα θα ακούσουμε έντονα υψηλό τόνο .
7.    Χρησιμοποιήσετε την μέθοδο του τριγωνισμού  από τρία διαφορετικά σημεία . για να ανιχνεύσετε το σημείο του στόχου σας με μεγάλη ακρίβεια .
Το PROTEK  είναι φιλικό στο χειριστή και δεν απαιτεί ιδιαίτερη εμπειρία η γνώσεις .
 

Copyrights by www.seo-optimization.gr

Top Desktop version